Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát karikára vágjuk és megpároljuk a vajon. A csirkemelleket szeletre vágva hirtelen kisütjük és kivajazott tálba tesszük. A tűzről levett hagymához hozzákeverjük a tejfölt, sót, borsot, mustárt és a reszelt sajtot. Ezt tesszük a hús szeletekre. A tálat lefedve forró sütőbe toljuk 20-25 percig majd a tetejét levéve szép pirosra sütjük. Köretnek tepsis burgonyát adhatunk melléje.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nálunk nagyon kedvelt és laktató finom. Én rizs köretet adok hozzá többnyire.
Jó étvágyat
|
|
|
|
1 komment
|
15 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.21 09:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
rohretelka |
2015.11.15. 11:15 (#1) |
|
|
Ki fogom próbálni. |
| |
|
|
|
hagymát karikára, csirkemelleket szeletre, tűzről levett, reszelt sajtot, tálat lefedve, tetejét levéve, csirkemelleket, hozzákeverjük, sajtmártással, megpároljuk, szeletekre, kivajazott, Csirkemell, csirkemell, burgonyát, teáskanál, hagymához, többnyire, karikára, hirtelen, kisütjük, evőkanál, szeletre, étvágyat, ementáli, Köretnek, adhatunk, tesszük, tesszük, melléje, reszelt, mustárt, csirkemell, hagyma, ementáli sajt, pohár tejföl vagy tejszín, teáskanál mustár, evőkanál vaj, bors olaj,
|
|
|
|
|